Skräp fotografering

2010-03-30 | 09:16:40

Kom till skolan och kom på att jag glömt min läxa till fotolektionen. Vi ska nämligen ställa ut våra skräpbilder. Vi fick 1 timme på oss att gå ut och fixa till våra skräpbilder och jag gick ut med ingen inspiration men fick endå helt okej bilder till slut.


Min första bild


Min andra bild



Vet inte vilken av bilderna jag ska välja men ska försöka få med båda två.
Ska fortsätta vara aktiv i skolan nu, puss puss. ♥


Longboard= Nja

2010-03-27 | 10:36:01

Förra sommaren skulle jag försöka vara lite cool och lära mig en ny grej. Det var väldigt inne att man skulle åka longboard då och visst jag köpte en longboard och satte gång i små backar hemma. Jag åkte kanske i 3 veckor i små backar men sen en dag så skulle jag till kyrkan för att lyssna på Christoffer från idol om ni kommer ihåg honom. Han hade ganska långt brunt lockigt hår och vädligt speciell röst. Aja jag var sen som sagt till mig kompis och tog longboarden och innan jag åkte sa jag till mamma att jag ringer om jag ramlar och slår mig. Mamma bara aja ring du och jag for iväg och sen kom det en nedförsbacke ganska smal och jaa den såg inte så brant ut och jag hade ju övat så jag tänkte ah det klarar jag. Ja självförtroende är bra ibland men inte alltid kanske. I slutet av backen börjar jag wobla och ja får oblanas och flyger 5 meter och ramlar och skrapar upp höger knä båda händerna, ena bröstet och hela hakan. Heheh jaa tro de eller ej men det var inte kul. Som tur var gick en mamma och 2 barn precis backom och sprang och tog hand om mig och ringde min kompis som sprang får ICA för att hjälpa mig och sedan ringde vi mamma så hon fick komma och hämta mig. De blev ingen kyrka och ingen Christoffer det blev en ond hemmakväll där mamma fick duscha mig och göra rent alla mina sår och ge mig lite smärtstillande. Hehe så longboarden sålde jag till min klasskompis och kommer aldrig mer ställa mig på en, det har jag lovat mig själv nu.



Det gjorde ondare än vad det ser ut.





Mönstringen på G!

2010-03-25 | 17:48:57




Ringde idag till mönstringskontoret för att se vart mitt brev från pliktverket hade tagit vägen. De sa att man skulle få mönstra ungefär 2 månader efter man fyllde år och få ett brev 1 månad innan det var dags men jag har inte fått något brev så idag ringde jag för att ta reda på när. Första tiden blev 29 Juni då jag tyvärr ska på semester i Magaluf med mina flickor. Sen sa han att det var så många som mönstrade nu så det var fullt upp hela tiden, dock skulle han försöka med en ny tid som jag skulle få brev om när det blev så nu blir det full fart med mitt träningsschema för att komma igång och få lite mera styrka i armarna. Imon ska jag ta en riktig lång promenad och gå ut med Preca.




Jag och Lizzi i Halmstad på övning









Underbara Åre bilder.

2010-03-24 | 14:23:43

Mina favoritbilder av våra Åre bilder.






 








 

 

Kan starkt rekomendera Åre för er som vill åka skidor någon stans och funderar mellan Sälen och Åre så tycker jag Åre är mer värt. Backarna är lång, finare utsikt, mycket ungdomar, många liftar men dock ingen trollskog för er som gillar det. Eller en liten skog finns det men inte den som trollskogen :P



 

 


Studio fotografering

2010-03-23 | 11:01:42
Ska verkligen försöka fixa Åre bilderna idag eller imorgon. Har vädligt mycket läxor idag så vi får se om de kommer idag eller imon. !

Sitter i fotosalen i skolan och har precis fotat min läxa vi fick. Vi skulle göra en studiofotografering där man skulle ha sidoljus och göra bilden till svart vit. Vi lottade ut namnen och jag fick Sandra i klassen jag skulle fota och Bells fotade mig så kan lägga ut dom bilderna på samma gång. De enda som är synd är att skärpan inte ligger i ögonen för det kommer jag få kritik för men ja tycker bilden är lite mer spännande när det inte är som alla andra och därför la jag skärpan på handen i stället.




Sandra Jung




Bälls bilder av mig.







Körde in i en tunnelkant.

2010-03-21 | 16:31:03
Sista dagen sista åket jaa det blev som det blev. Jag kom ner för en transportsträcka och skulle igenom en tunnel jag ser att där nere står en liten flicka helt stilla så jag skulle köra förbi henne och precis 1 meter kvar så åker hon åt sidan mot där jag är så jag vejar förbi henne och åker mot en man som står och väntar på barnet, försöker veja mot honom också  men ser att min ena skida åker emellan hans ben så jag tror jag vänder mig om i luften och åker rakt in i en tunnelvägg gjort av järn och hård plast. Tur att man hade hjälm säger jag, tror inte jag slog i huvudet för jag kommer inte ihåg så mycket men armbågen fick en rejäl smäll och det vänstra benet. Jag låg där ett bra tag och sedan kom en skoter som en man hade åkt ner och kallat på. Skoter killen kollar på armen men ser bara lite skrapsår han trycker och frågar mig saker men tror inte det är något allvarligt men jag fick åka skoter ner och han tyckte vi skulle åka och röntga den men vi åkte hem och byttre skor och tänkte att vi väntar ett tag och ser hur det känns.

Vi väntade hemma och vi tryckte och kände men inget hade hänt så vi ska åka hem idag som planerat och om det blir värre så ska jag åka och kolla upp det hemma. Jag har satt på ett plåster så det inte ska bli smutsigt nu under den 13 timmar långa resan hem. Armen är just nu ganska bra, har lite svårt att böja för det för ont men jag försöker så gott jag kan.

Imon kommer även ett helt kollage av massa underbara bilder från Åre resan, missa inte dem. ÄVen rekomendationer på backar och sevärdigheter.



Träningsschema!

2010-03-20 | 17:21:59
Har äntligen fått tillbaka lite inspiration nu för träningen. Mitt gymkort gick ut och jag ska inte köpa ett nytt årskort utan nu har jag gjort mitt nya träningschema där jag tränar på gymmet 1 gång i veckan bara! Jag har fått sådan stor inspiration av Alexandra på kakhuset. En underbar blogg som man får massa inspiration av både kärlekstips, träningstips och massa fina bilder från Australien. Hon lade ut ett träningsschema som jag tog och gjorde mer personligt men det är en bra grund att stå på. Jag har lagt massa pengar på ett årskort på gymmet både gym och gruppjumpa fick jag med då över ett helt år och jag skulle rekomendera att inte binda dig fast om du är lite halv inspirerad. Jag var det till en början och tänkte att jag skulle på på massa olika pass och allt möjligt. Det slutade med att jag knappt aldrig tränade för jag var sjuk länge och ibland blir man skadad och då sitter man där med ett gymkort som inte ancänds. Ett bra tips är att köpa ett månadskort om man vet att man ska träna intensivt i en måndag annars kan man köpa ett 10 kort som jag ska göra eftersom jag inte vill lägga massa pengar på gymmet när man i sommar och vår gärna vill träna ute.

Mitt träningschema.

Måndag: Rask promenad i kvatert
Tisdag: Vardags motion, (idrott i skolan)
Onsdag: Powerwalk i skogen + (idrott i skolan)
Torsdag: Powerwalk runt munksjön
Fredag: En liten promenad med vännerna
Lördag: Vardagsmotion
Söndag: Valfri träning (simning, box, löpning, tennis)

Ett bra träningsschema för er som vill bränna fett, för mer konditionsträning öka pulsen helst löpning eller riktigt powerwalk med en fot i marken hela tiden. Överdriv inte powerwalk och kör det inte alla dagar i veckan för det tar väldigt mycket skada på era höfter. Träning ska också vara något roligt inte bara för att ni ska göra det för träningens skull, hitta det ni tycker om och gör allt till det roliga.







Åre

2010-03-19 | 16:58:20

Idag har inte vädret vart alls bra, det har regnat mycket och varit ganska varmt så snön är ganska blöt och tung så man orkar inte åka så länge som man vill riktigt. Bor i ett jätte fint hus som pappas företag äger, ska lägga ut bilder sen men här skulle jag kunna bo på heltid. Det är 200-300 meter till backarna och centrum och helt gudomlig utsikt.  Ska gå och vara social mot alla människor som har kommit nu

Hoppas ni har bättre väder än mig :D


Åre

2010-03-17 | 17:20:33

Snart är det avfärd för resa till Åre, just nu tittar jag på The hills och vill bara åka iväg. 'dock ska jag sitta på ett tåg i ungefär 14 timmar men man sover ju på det så när jag vaknar imon är jag i Åre. Så sjukt härligt, kommerr ta masas bilder med den nya kameran men kan nog inte lägga upp under tiden jag är där för jag tar inte med mig sladden eftersom min packning är enorm och ska dra med den på tåget.

Snart kommer vår skjus och vi drar till ¨Åååååååre för er som missat det.

ha en undebar helg allisammans♥


Militärläger

2010-03-15 | 20:45:13
OJojo hela helgen var jag i Halmstad på militärläger och idag har jag försökt ta igen alla läxor och saker med skolan jag har behövt ta igen. Fullt upp hela veckan och dörav dålig uppdate. Jag ska skicka in bilder till vår Sergant idag så han kan godkänna dom innan de kommer upp på bloggen. Vi var i alle fall på sjkutbanan och sköt med 22 lång, sjukt nice var det men Ak4 hade suttit bättre i handen. Träffade också nya vänner där och allt möjligt.

Måste förklara massa massa mer när jag har tid. Ska iväg och plugga på mitt prov jag har på onsdag för har inte alls mycket tid imon att plugga heller, ska nämligen träffa mi bästa vän Antonia och kanske Gabriella också innan jag far iväg till Åre på onsdag. SKa försöka ta med datan så jag kan uppdatera där uppe.

Kram alla fina människor

GOD BLEESSSS YOU <3



säger bara, galen morgon!

2010-03-15 | 10:34:52

i dag var jag så sjukt pigg när jag vakna så satte på MTV och då kom låten 

Adiam Dymott - Miss You

Fick en adrenalinkick och dansade rumpan av mig! I dag kommer bli en galen och underbar dag med mycket hög musik och dans! Här utnyttjar vi mitt tomta hus!






Ny kamera.

2010-03-10 | 21:30:25




Köpte idag en kamera , en kompakt digital kamera casio G1. Man kan fota både under vatten och man kan tappa den på 2.13 meter höjd. Är sjukt glad över mitt köp och ska fota hela dagen lång imon. Måste ladda kameran under natten så kan nog inte sitta still på lektionerna imon men vi får se hur det går med det. Dock att detta lättade upp mitt humör lite efter dagens händelser är jag fortfarande arg över mitt betyg men ska gå och prata med min idrottslärare och säga att jag är värld ett högre. Aja måste runda av och hoppa i sängen har hela dagen planerad imorgon, ska till skolan och kyrkan för att hälsa på Andreas och sen blire skolan igen och kanske lite jobb sen ska jag hjälpa Andreas att vara barnvakt för de små underbara barnen. OJoj kommer bli intressant hehe
Kram alla fina människor.!♥



Kan de bli sämre :(

2010-03-10 | 16:37:51
Har inte haft en bra dag kalls idag, började med att det var idrott och vi fick reda på vad vi fick för omdömme och jag blev inte nöjd alls, ska gå och klaga på det när jag har samlat mig lite tänkte jag. Sedan hade vi prov och jag vet inte hur det gick över huvudtaget. Och när jag åkte hem så missade bussen min hållplats så är skit tjurig nu !

Ska försöka samla mitt humör och se vad jag gör åt dagen !



Foto imon.

2010-03-08 | 18:33:33
Imorgon ska jag visa upp mina foton för klassen som jag la ut på bloggen tidigare. Är ganska nervös vad de ska säga men jaja vi får se imon. ! Jag är också skit nervös för mitt Ekonomi prov på onsdag så ska börja plugga nu. För jag vill ju så gärna se Hollywood fruar ikväll för det var det va? hörde att en fågel viskade de i örat idag i alle fall :)

Nee SHIT halv 7 måste plugga på nu,




Sommarjobb.

2010-03-07 | 21:34:12
Slutade jobba för 2 timmar sedan. Första dagen på jobbet efter praktiken idag och det är fortfarande lika kul. Fick idag skrika på massa papper och också fick bekräftat att jag har ett sommarjobb. Hur gött som helst så nu ska jag tillbaka till skolan och fira och skryta lite. De sa i alle fall på praktiken att det var nöjda med mig och när pappa kom idag och hämtade mig fick jag så mycket beröm så jag är bara glad och lycklig nu. Ska njuta av hela helgen för den har vart sjukt nice. Igår var jag på lörda live och det var så värt det och sedan åkte vi runt i stan och sen till Donken och åt för vissa var lite hungriga sedan åkte vi hem för jag var tvyngen att sova för jag skulle upp och jobba dagen efter ! Sjukt nice var det och ett stort TACK alla som var där och bad för mig.

ojoj händelserik dag och ska nu kila ner i sängen så jag orkar upp till skolan imon, blir en lång dag :(



Dagens fotografering.

2010-03-07 | 14:10:59



Gjorde klart mitt fotoprojekt idag med utomhusfotograferingen. Helt undebart väder och helt undebara kompisar som ställer upp för mig i skolan. Och desutom får jag underbara bilder på dem också. Idag fotade jag Sofia och så hjälpe Christoffer att hålla reflexskärmen. Var inte helt förbered när de kom dock, gick upp 20 min innan de skulle komma och åt frulle men hann inte sminka mig eller klä på mig så nu har jag lite brottom till jobbet (1 timma kvar) men det ska vi lösa. Gör ett snabbt inlägg nu med bilderna så får jag åkterkomma senare. Vad tycker ni om min undebara model Sofia? Jag tycker själv hon gör sig undebar på bild. ♥



            


           




Kram och ha en undebar dag.


Dagens klant!

2010-03-05 | 21:14:39
HAHAHA jag trodde inte mina ögon när jag satt i bastun idag och skulle gå ut därifrån så sätter jag ner foten och vips så ligger hinken med vatten på golvet och alla tittar på mig hehe poäng till mig. Jag säger ojojoj och ställer upp den och springer sedan ut och duschar och skyndar mig så fort som möjligt ut till bilen. hehe blev väldigt pinsamt och jag tycker inte mycket är pinsamt.

Dock var ångbastun sönder så fick ta den romerska bastun idag men det var skönt det också med väldigt mycket värme. Jag blundade och bara drömde mig bort till en varm strand men insåg sedan att jag satt bara i en bastu. Jaja träningen var i alle fal sjuk bövla lyckad. Är så glad nu när jag har tränat, gjort en skit bra nyttig mat och ska sedan äta fruktsallad till mys. Ja jag tycker jag börjat på rätt spår nu. Lagade faktiskt bulgur med wook grönsaker och några köttbullar tillsammans med ett knäckebröd och lite keso. Blev kanon bra fakiskt och känner mig riktigt duktig, jag brukar aldrig laga mat men nu har det tagit fart och jag har lagat mat hela veckan. Går bara framåt nu och jag är bara glad så ska nu sätta mig och äta min goda fruktsallad ocg bara njuta över dagen. Imon blir det uppstigning tidigt och sedan fara iväg till jobbet som börjar kl 7 ;O

Kram♥




ångbastu på friskis.!

2010-03-05 | 15:20:47
Min fredag kväll kommer nog bestå på friskis och svettis. Köra ett lagom pass där för att sedan hoppa in i den ubersköna ångbastun för att gotta mig. Det är så himla bra för huden också att bada bastu och eftersom jag har så dålig hud (går i släkten) så älskar jag att sitta där och känna mig ren och härlig. Jag ska senare under den veckan som kommer samla ihop fakta om orenheter i huden och hur du bäst blir av med finnar så kika in här under veckan som kommer får ni se :)




Tjejkväll.

2010-03-04 | 21:27:27
Igår vad jag somsagt på tjejkväll på K-routa där Sofias fästman jobbar. Det var en väldigt trevlig kväll må jag säga. Det började med att vi kom dit och fick gå en liten tipspromenad som boConcept hade gjort och efter det stängde affären och det var mingel runt om i lokalen. Man fick testa på något örtthe, Mary kay produkter och också en liten massage. Efter det var det lite tilltugg med mackor och chips,gurka och morötter med mera sedan fick man gå och blanda sin egna färg om man ville och självklart ville jag göra en mörklilla färg som jag vill ha på mina väggar i mitt rum för att visa pappa. Hehe när jag kom hem och visade pappa färgen fundera vi på om vi ska måla eller tappetsera och igår började pappa till och med riva tappeterna i mitt rum så det ser ut som min plan går framåt :)

Min goodiebag.





Var riktigt fina saker och pappa blev glad för han fick en ny tumstock av mig hehe,
givande dag.


Sveriges värsta bilförare

2010-03-04 | 21:13:07
HAHAH jag älskar verkligen Sveriges värsta bilförare. Skrattar så mycket att jag ligger i fosterställning hela tiden. Älskar de 2 blondinerna, de kan inte använda bilbälte för att frisyren går sönder i så fall HAHA jag älskar dom.  Mina vänner tänkte anmäla mig och sitta brevid men må säga med säkerhet att jag är för duktig för att var med där. hehe. Vad säger ni jag känner mig ganska osäker när man kör och träffar en sån här dåre på vägarna men när det är på tv så sitter man bara och skrattar.


Dogge är så jävla skön.♥




Spring inspiration

2010-03-04 | 18:57:07

Jag går en modeutbildning på gymnasiet, för ett par veckor sen skickade vi in skisser till modevisningen Spring inspiration, det är en stor modevisning här i Jönköping. Ditt kommer de som är intresserade av mode och till och med de som jobbar med mode.
I dag fick jag först reda på att en av mina klänningar har kommit med! Skit glad så klart. Efter ett tag berättar vår lärare att någon har glömt skriva namn och förklarar hur klänningen ser ut, får panik när jag upptäcker att den är min. Har nu TVÅ klänningar!
Är jätte nervös att jag inte hinner, de som har ett plagg känner sig stressade och jag har två! Tur så får jag hjälp av två klasskompisar med klänningarna så jag hinner bli klar!






Hur skulle de gå utan att anväda mobil för en dag?

2010-03-04 | 11:40:02
Mobilen har blivit ett beroende för de flesta ungdommar idag. Allt finns i mobilen, kalender,kontakter,busstabeller,bilder, kamera, musik och massa mer. Min mobil har fått spel, varje gång man får sms så stänger den av sig och sen när man sätter på den igen så har tiden förändrats och ack ibland glömmer man att uppdatera den till den nya så igår gick jag och la mig och ställde in klockan på kl 10 så jag skulle hinna upp och åka längdskidor,städa,tvätta, åka till friskis och träna och bada den älskade ångbastun♥. Klockan ringde kl 10 men tror ni inte att det var kl 10 på mobilen och halv 11 den verkliga tiden. Blir så fucking jävla arg att de inte vill laga min mobil bara för att jag inte vill byta ut touchen för 1500 kr! Vem vill byt ut den när den funkar bra men allt annat är helt fucked up? Jag ska i alle fall ta reda på garantier och sånt nu denna veckan så jag kan ta med min snälla pappa så vi kan skrika lite.! Har ni också vart och försökt förklara för mobiloperatörer att den inte funkar och att de inte respekterar er för ni är unga? Man måste ta med en föräldrer som snackar med dom för de ska lyssna, så himmla B tycker jag. Nee shit klockan rullar på och jag måste hänga tvätt och slänga in mer. Ska vara en givande dag för mig idag, har massa att göra somsagt, lägger in ett inlägg ikväll om fotoboken och från tjejkvällen igår.

Pusspuss kära söta läsare.



M a g a l u f

2010-03-02 | 21:10:59

Dagen bara försvann idag, började med att duscha och äta en stadig frukost och sedan såg jag att det var The hills maraton så då blev jag som spikad framför tv även fast jag redan sett nästan alla avsnitt. Lunchen närmade sig och jag fick laga en lättare lunch för att sedan hinna upp till bussen och vidare till praktiken och där befann jag mig under hela kvällen. Nu sitter jag här och bara taggar inför sommaren. Mest inför resan med tjejerna till Magaluf, ska försöka spara mina pengar tills dess så jag kan shoppa massa saken både innan resan och under resan. Blev så glad idag för jag kanske har fått både sommarjobb och extra jobb på praktiken.
Då ska det inhandlas en kamera som jag kan fota med under resan och under hela mitt liv. Canon d10 ska jag köpa, den som Kakhuset använder på sin blogg.

Hehe nu skriks det här hemma så ska kila till tv och kolla på hv-frölunda.

Bjuder på en sommarbild bara för att det var så fint väder idag
och för att jag är så hilma taggad på sommar just nu







S o v a? nee det blir mello.

2010-03-01 | 22:55:35
Borde kanske gå och sova nu fast nee har ju sovmorgon imon till kl 14.00 så vi kan vara uppe lite till. Kan jag belöna mig med efter att ha fixat ett jättefint fotoalbum till mig kära Sofia. ni får lite bilder på de imon för nu på kvällskvisten orkade jag inte de tyvärr. Har sprugit runt på A6 shoppingcenter nu ikväll som en galning och fixat lim,silverpenna, fotoalbum och framkallade mina bilder jag behövde. Dock var jag snabb och hann allting på mindre än en timme. Som bonus för jag gjorde de köpte jag en ny maskara och nytt värmeskyddande sprej så jag inte behöver slå ihjäl mig på glovet hehe.

Vad tyckte ni om melodifestivalen nu då när alla låtar är spelade?
Jag tycker själv det finns några riktiga guldkorn som jag gärna skickar vidare, Ola, Erik Saade, Paulin ojoj hon är grym och Anna Bergendahlen, de är riktiga goa låtar som jag inte skäms över. Känner ni också så om man inte gillar låten så skäms man verkligen för att Sverige kan skicka sådana låtar som inte ens passar in på oss :P

Tonfiskröra.

2010-03-01 | 14:34:05

Bästa kvällsmackan man kan få. Den är väldigt lätt att göra och det blir också hur gott och nyttigt som helst.
Ät det på knäckebröd eller en helt vanlig macka och drick något varmt eller bara ett glas mjölk. För er som inte gillar fisk i vanliga fall kan jag rekomendera att smaka på det för jag tyckte inte om tonfisk innan jag testade detta recept.. Hoppas ni gillar det ♥


RSS 2.0