OS 2010 något jag aldrig kommer glömma

2010-02-28 | 21:07:47


Jag kan inget annat än tacka och buga idag. Säga att jag är riktigt stålt svensk. 

För att nämna några av medaljerna 
Charlotte Kalla, skidor 10 km
Resultat:
GULD!
Björn Ferry, jaktstart 12,5km
Resultat: GULD! 
Anja Pärson, superkombination
Resultat: BRONS! (efter en riktig brakande krach)
Anna Haag, skidor, jaktstart, 7,5 km x 2
Resultat: SILVER!
Markus Hellner skidor, jaktstart, 15 km x 2
Resultat: GULD,
Johan Olsson skidor jaktstarten, 15 km x 2
Resultat: BRONS
Johan Olsson skidor 5 mil
Resultat: BRONS

Jag är så otroligt stålt över vad Sverige har presterat under os 2010. Herrarnas 3 mil där samarbetet var på topp, Anjas "comeback" efter henne vurpa och tar sedan brons och Johan Olssons spurt mot Norges bästa åkare Nortuhg. Det är en helt sjukt bra os enligt mig synd för curling herrarna att missa bronset på några cm och för hockey grabbarna. Men som sagt så får vi inte glömma alla 4:e platser Sverige har tagit, de har varit väldigt nära Bronset många gånger och de får vi verkligen inte glömma. Jag är så otroligt glad men endå så ledsen över att os är slut nu. Jaa shit jag tycker svenska folket ska njuta över vad Sverige har åstakommit under os och vara glada för det är vad jag ska göra resten av kvällen.

En stor hyllning till Sverige ♥



18 år och aldrig ägt en spegel.

2010-02-28 | 16:08:52

Ja som ni ser i rubriken så är jag 18 år och aldrig i hela mitt liv haft en egen spegel. Självklart har jag haft en liten som hänger med i sminket och sådana små speglar men idag fick jag min första stora spegel jag kan ha på rummet. Dock är det lite rolig anledning bakom de hela. Hela min familj blir som galna efter varje gång jag har duschat och ska spruta värmeskyddande sprej i håret för de sprejet jag har blir som en isbana på vårt golv. hihi. Och råga på allt så är det i hallen också där alla går in och ut. Varje gång man kommer upp från trappan så är det alltid någon som ligger på golvet och skriker på mig. Så nu fick jag en spegel på rummet för att jag ska fixa håret där och ha min isbana för mig själv. Lite smått galet, dock är det inte sprejet på bilden för jag hittade inte någon bild på spejet men har även testat de värmeskyddande sprejet som är på bilden oven och de är bland de bästa jag har haft. De luktar gott och samtidigt väldigt bra för er som har ganska lätt för att få fett hår. Så ska framöver börja använda de igen så jag inte behöver skura golvet efter varje gång jag har duschat.

(hur länge har ni haft en spegel på rummet för jag har nu förstått att jag är väldigt sen med det?)

Jag har även klagat på att det alltid är så ljust ut på morgorna nu, hmm en bra eller dålig sak?
Ja när man är skit trött och verkligen vill ha en lång sovmorgon och solen lyser in redan kl halv 8 blir man som tokig och försöker somna om men det funkar inte och persiennerna hjälper inte så mycket. Ja då får man ta tag med bättre redskap så idah monterade pappa och jag upp ett svart draperi över fönstret som man kan rulla upp och ned när man ska sova så inatt kommer jag för en gång skull få sova min skönhetssömn och vakna upp helt utvilad så kan jag börja drilla med läxorna. Heheh alla monteringar och dagar har dock sina misstag. Undertiden vi monterar upp de svarta draperiet så tog vi tag i varsin ende och hjöjde det ganska fort och efter att vi ser något i ögonvrån åka ner mot kakelfönsterbrädan reagerade pappa och var snabb med att försöka få tag i lampan som snabbt föll ner och var helt försörd, så mitt i hela monteringen får vi börja att städa också. Dock fick jag ett städat rum och 2 nya speglar och ett underbart draperi som jag bara kommer älska. Nu är det bara tappetsera om rummet som önskar så ska leta förslag och visa pappa så får vi se vart önskemålet hamnar.



Längdskidor

2010-02-28 | 10:49:39


Vaknde upp med sjukt ont i höftböjarna och kom på att igår tog jag akt att åka längdskidor för första gången i mitt liv. Och eftersom os snart är slut och jag har suttit och hejat på Hellner och killarna så mycket på längdskidor och ja allt vad os har att erbjuda så måste jag ju veta hur det var själv så igår tog jag tag i kragen och åkte längdskidor för första gången i hela mitt liv. Men faktum är att jag ramlade bara en gång och det är jag stålt över. Fick in en bra känsla ganska fort och fick in tekniken så jag körde 4 km fast kunde åkt längre men är väldigt hostig och förkyld så ville inte köra på för hårt.

Vill också gratta min kära mamma som tog sig igenom tjejvasaloppet igår och har därmed gjort hela tjejklassikern. Jag är väldigt stålt över dig min kära mor <3

 Glömde mina vantar i första bilden och eftersom pappa säljer hestra vantar så ville han ha en bild med dom på :)


Studio

2010-02-26 | 18:14:01
Dagens fotografering, blev många bra bilder men fick inte lägga ut så många för paret som sagt och då håller jag mitt ord. Dock var jag tvyngen att lägga ut en söt bild av dom, tycker att dom är så himla fina tillsammans. Det var en hel del hud som visades och därav vill vi inte visa för mycket i bloggen. Över är i alle fall en av bilderna vi fick och vill tacka Antonia för den söta hjälpen jag fick med reflexskärmen. Nu måste jag kila iväg och byta om för vi ska ut och åka kvällsglidare så det blir byta om åka och hämta Sofia och sedan till Choffe för att sedan bege sig till backen. Hoppas ni har haft en bra dag och får en bra kväll också, hoppas ni gillade den lilla delen av bilderna vi delade med oss.


Antonia hjälpte till med stylingen. <3

En bra helg skickar vi med er




Hatar sladdar!

2010-02-25 | 21:42:50

Hemma igen efter jobbet och nu hoppas jag de gammla ligger och sover så härligt. På hemvägen åkte jag förbi solariumet för att få lite somarkänlsa för 10 minuter. Är rätt trött på vintern nu med all snö och så vidare. De enda jag vill göra lite mera är att åka glidare "skidor"  annars gör det inget och våren kommer snart så man kan inhandla mera vårkläder. Jag har redan börjat med vårkläder och sommarkläder nu för att ladda inför Magaluff resan som ska gå stpeln dagen efter midsommar. Ska åka iväg med det bästa flickorna Antonia och Sofia i en vecka och bara njuta av ungdommen. Vidare till jobbet jag skulle lägga in en bild på mina fina arbetskläder men sen när jag kom hem gick jag runt i 15 minuter och letade efter min mobilsladd men hittade den inte så idag får ni tyvärr ingen bild av mina kläder.


Imon ska jag få träffa mina tjejer igen för de ska ställa upp på ett fotoprojekt, eller jaa Sofia och Christofer och Antonia ska vara lite hjälp person till mig. Ni får se lite bilder imon av hur resultatet blir ! Inspirationsbilderna har ni nedan sen får vi se hur de bilder vi tar imon blir. Sofia ska också hjälpa mig och Antonia att fixa nya frächa bilder till bloggen så vi kan få "igång" den som vi vill ha den. Känns just nu halvdan, fast vill ändå säga Tack till Emma som fixade den till oss. Ett stort tack till henne. !


         

dock ska de två tjejerna vara en kille och en tjej. Det kan bara brista eller bära imon och vi får se vad som kommer att hända, har aldrig jobbat med dom två tillsammans innan så vi får se, men två så söta männsikor tillsammans kan inte bli fult så vi får se imon som sagt.



T O R S D A G

2010-02-25 | 11:15:03

Nu är det inte alls långt kvar till helgen. Dock får jag gå av för helg efter dagens praktikpass. Media eleverna är på praktik i 2 veckor nu efter sportlovet och jag kan inte annat än säga att det är så sjukt gött. Man fick nästan 3 veckors ledigt sammanlagt ifrån skolan. Jag har fått updrag att städa toaletten hemma idag och ta kort på den kära bilen som ska säljas snart, jag vill inte sälja den kära bilen för då kommer jag inte ha en bil tillgängligt lika mycket :(. Så dagens planer blir:
Toastädning
Bilfotografering
Ta bilen till äldreboendet för lite jobb.
Ja det är nog mina planer än så länge, vi får se vad som tillkommer på schemat.
Ha en toppen dag mina kära vänner.


Hittat hit.

2010-02-23 | 19:19:32
Vi vill hälsa er hjärtligt välkommna till Demhouse.
Kommer snart fixa i ordning designen och fixa hela bloggen så ni får en bättre bild av oss.
En bättre presentation och allt mäjligt kommer fixas under helgen så ni får stå ut till dess. !




testing

2010-02-22 | 21:05:20

test!


Välkommen till min nya blogg!

2010-02-22 | 21:04:10


RSS 2.0